Skip to content

Inbjudan till presentation av AcuCorts första kvartal 2024

AcuCort publicerar delårsrapporten för det första kvartalet 2024 fredagen den 26 april 2024 klockan 08.30. I en webbsänd presentation samma dag klockan 10.00 kommer bolagets vd Jonas Jönmark presentera rapporten och svara på tittarnas frågor.

Presentationen sänds live på Direkt Studios YouTube-kanal och kommer efter sändningen att göras tillgänglig på bolagets webbsida i en inspelad version.

Frågor till presentationen kan skickas i förväg till ir@acucort.se eller ställas under presentationens gång i kommentarsfältet på YouTube.

Länk till presentationen: https://www.youtube.com/watch?v=1ZeeO8qLWTQ

 

För ytterligare information, vänligen kontakta
Jonas Jönmark, vd, AcuCort AB
Telefon: 070 365 5400
Epost: jonas.jonmark@acucort.se

 

Om AcuCort AB (publ)
AcuCort har utvecklat och kommersialiserar Zeqmelit®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på den välkända kortisonsubstansen dexametason. Läkemedlet är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn, illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling samt för behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Zeqmelit® är godkänt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.