Skip to content

AcuCort presenterar på tre event inför investerare

AcuCort deltar på tre investerarpresentationer under mars. Jonas Jönmark, vd, sammanfattar de senaste nyheterna och berättar om säljstarten för munfilmen Zeqmelit®.

Hur ser processen ut vad gäller säljstarten av munfilmen Zeqmelit® och hur kommer bolaget att utvecklas i och med skiftet från forskningsbolag till läkemedelsbolag? Det är de viktigaste områdena som kommer att hanteras när AcuCorts vd Jonas Jönmark medverkar på Stora Aktiedagen, Invest Live och Kapitalmarknadsdagar Life Science i närtid.

Information om presentationerna:

  • Stora Aktiedagen: 5 mars, kl. 09.15
  • Invest Live: 12 mars, kl. 14.00
  • Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdagar Life Science 2024: 12 mars, förmiddag.

Invest Live är ett digitalt event och produceras av Investor Target IR & Kapital, Stockpicker och Direkt Studios. Eventet sänds live på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dloendYixe4

Stora Aktiedagarna är ett hybridevent som arrangeras av Aktiespararna. Eventet sänds live på www.aktiespararna.se

Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdagar Life Science 2024 är ett hybridevent och sänds live på: https://www.lyyti.fi/reg/Stockholm_Corporate_Finance_Life_Science

För ytterligare information

Jonas Jönmark, VD AcuCort AB
Tel: +46 70 3655400
E-post: jonas.jonmark@acucort.se

Om AcuCort AB (publ)

AcuCort har utvecklat och kommersialiserar Zeqmelit®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på den välkända kortisonsubstansen dexametason. Läkemedlet är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn, illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling samt för behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Zeqmelit® är godkänt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.