Skip to content

AcuCort presenterar på Invest Live

Torsdagen den 19 oktober kl. 12.00 kommer AcuCort delta på Invest Live. VD Jonas Jönmark kommer att presentera bolaget och berätta om kommersialiseringen av Zeqmelit® och den pågående företrädesemissionen.

Frågor kan ställas i förväg till fraga@investlive.se alternativt i kommentarsfältet under livesändningen. Invest Live är ett digitalt event och produceras av Investor Target IR & Kapital, Stockpicker och Direkt Studios. Eventet sänds live på YouTube genom nedan länk:

https://www.youtube.com/watch?v=bI68gviBhac

För ytterligare information

Jonas Jönmark, VD AcuCort AB

Tel: +46 70 3655400

E-post: jonas.jonmark@acucort.se

Om AcuCort AB (publ)

AcuCort har utvecklat och kommersialiserar Zeqmelit®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på den välkända kortisonsubstansen dexametason. Läkemedlet är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn, illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling samt för behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Zeqmelit® är godkänt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.