Skip to content

AcuCort presenterar på Invest Live: Uppdatering av processen inför lanseringen av Zeqmelit

AcuCort deltar på Invest Live tisdagen 6 februari kl. 12.20. Jonas Jönmark, vd, sammanfattar de senaste nyheterna och berättar om processen inför kommersialiseringen av Zeqmelit®.

Vilka milstolpar har passerats och hur ser processen ut framåt vad gäller kommersialiseringen av munfilmen Zeqmelit®? Det är de viktigaste områdena som kommer att hanteras under presentationen på tisdag. Jonas Jönmark kommer dessutom att ge en fördjupad bild av hur bolaget kommer att utvecklas i och med skiftet från forskningsbolag till läkemedelsbolag.

Frågor kan ställas i förväg till fraga@investlive.se samt i kommentarsfältet under livesändningen. Invest Live är ett digitalt event och produceras av Investor Target IR & Kapital, Stockpicker och Direkt Studios.

Eventet sänds live på YouTube genom länk: https://www.youtube.com/watch?v=qldbpqBV8Js

För ytterligare information

Jonas Jönmark, VD AcuCort AB
Tel: +46 70 3655400
E-post: jonas.jonmark@acucort.se

Om AcuCort AB (publ)

AcuCort har utvecklat och kommersialiserar Zeqmelit®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på den välkända kortisonsubstansen dexametason. Läkemedlet är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn, illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling samt för behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Zeqmelit® är godkänt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.