Skip to content

AcuCort lanserar ny hemsida

AcuCort AB (publ) (Spotlight Stock Market: ACUC) meddelar idag att bolagets nya hemsida, med förbättrade funktioner samt ny grafisk profil och uppdaterat innehåll, har lanserats.

Som en del i att förstärka kommunikationen och visualisera AcuCorts utveckling har bolaget utvecklat en ny hemsida. Hemsidan har nu till exempel funktioner som prenumerationstjänst av bolagets pressmeddelanden och finansiella rapporter samt förbättrade IR- och bolagsstyrningssidor. Övrigt innehåll har också uppdaterats. Besök gärna www.acucort.se.

– AcuCort är på god väg att ta det stora steget från utvecklingsbolag till ett spännande tillväxtbolag. Jag ser goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling av bolaget och hoppas att vår nya hemsida ska bidra till ökat intresse och större kunskap om AcuCorts verksamhet, säger Jonas Jönmark, vd för AcuCort.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 juli 2022.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Jonas Jönmark, vd, AcuCort AB
Telefon: 070 365 5400
Epost: jonas.jonmark@acucort.se

Om AcuCort AB (publ)
AcuCort har utvecklat och kommersialiserar ISICORT®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på en välkänd kortisonsubstans – dexametason. ISICORT® är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn samt illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling. En nationell ansökan godkändes av det svenska Läkemedelsverket i oktober 2020 och i februari 2021 utökades godkännandet av ISICORT® med indikationen – behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Sammantaget stärker det bolagets bedömning att tiden fram till kommersialisering av ISICORT® i Sverige och andra länder kan vara relativt kort. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.