Skip to content

AcuCort deltar vid Bio International Convention 2023

AcuCort kommer att delta vid Biotech International Convention som pågår mellan den 5 och 8 juni 2023 i Boston, USA.

Biotech International Convention är världens största mötesplats för bolag inom läkemedel och bioteknik där möjligheter ges till såväl samarbets- och partnerdiskussioner som investerarmöten. Totalt deltar över 8 000 bolag på evenemanget.

“USA är en stor och viktig marknad för AcuCort, därför är detta event av stor betydelse för att etablera kontakter och träffa potentiella partners för den amerikanska marknaden”, säger Jonas Jönmark, vd för AcuCort.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Jönmark, vd, AcuCort AB

Telefon: 070 365 5400

Epost: jonas.jonmark@acucort.se

Om AcuCort AB (publ)
AcuCort har utvecklat och kommersialiserar Zeqmelit®, en ny snabblöslig munfilm att lägga på tungan, baserad på den välkända kortisonsubstansen dexametason. Läkemedlet är en smart produkt i en ny, innovativ, patenterad och användarvänlig administrationsform i första hand för behandling av svåra och akuta allergiska reaktioner, krupp hos barn, illamående och kräkningar vid cellgiftsbehandling samt för behandling av patienter med covid-19 som behöver kompletterande syrebehandling. Zeqmelit® är godkänt i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sammantaget stärker det bolagets bedömning att tiden fram till kommersialisering kan vara relativt kort. AcuCort (kortnamn: ACUC) är noterat på Spotlight Stock Market. Besök gärna www.acucort.se.